Hogyan rakjunk fel Üvegfóliát iPhonera 3 lépésben! [VIDEÓVAL]

Ha eddig gondot okozott az üvegfólia felhelyezése telefonodra, akkor itt vagyunk segíteni! Összefoglaltuk neked három lépésben, hogyan kell felraknod az üvegfóliát és a cikk végén videóban is láthatod a műveletet.

Reméljük, spórolunk neked ezzel a cikkel pár ezer forintot (és pár félresikeredett üvegfóliát)!

Kezdés előtt legyenek tiszták a kezeid, és szükséged lesz pár, a felrakást segítő eszközre:

  • Egy alkoholos törlőpapír
  • Egy tiszta és száraz törlőpapír
  • A felrakást segítő ragasztó csíkokat

A jó hír az, hogy ezeket általában nem kell külön beszerezned. Ha nálunk vásárolsz üveglapot, akkor mindegyikhez ajándékba megkapod a felsorolt eszközöket.

A felrakás részletes lépései itt vannak, de ajánljuk, hogy a videót is nézd meg, mielőtt nekiállsz.

1. Tisztítsd le telefonod képernyőjét az alkoholos törlővel, majd szárítgasd fel a tiszta papírral. Ez azért kell, hogy ne maradjon por a képernyőn, ami később az üveglap alá kerülhetne.

2. Szedd le az üveglap megfelelő részéről a védőfóliát, majd nagyon óvatosan helyezd a képernyőre. Figyelj arra, hogy szépen fedje a telefont, és ne takarja el a kamerát, hangszórót.

3. Miután gyengéden ráhelyezted a képernyőre, nyomd az üvegfóliát a közepénél a telefonra. Itt egy kis mágia történik, nagyon szépen fogod látni, ahogy kiszorul a levegő az üveglap alól.

Készen is vagy, nincsen más hátra, mint hogy letisztítsd az üvegfóliát, és élvezd a védett telefonod új kinézetét! 

Ha te is biztosítani akarod telefonod képernyőjének védelmét, akkor vásárolj nálunk képernyő védő üvegfóliát. Tuti árainknak köszönhetően akár 3000 forinttal olcsóbban megkapod átlátszó üvegfóliánkat, mint más boltokban.


Szólj hozzá