Ilyen a Vissza a Jövőbe 2 időgépének tökéletes iPhone tok másolata!

Lebegő deszkánk és repülő autóink ugyan nem lettek 2015-ben, ahogyan azt a Vissza a Jövőbe filmtrilógia készítésekor gondolták (bár az önmagát befűző cipők elvileg készülőben vannak), de kaptunk valami majdnem olyan jót.

Ha nem lett volna elég a Tim Burton féle Batmobile alakú iPhone tok, akkor most a Japán Bandainak hála a Delorean időgépet felcsatolhatjuk telefonunkra. 

Ahogy a videóban is látszik, tud pár dolgot a tok. A világító keret és részletes design igazán élethű mását képezik az eredeti Deloreannak. Az ajtókat fel tudod hajtani és híváskor a csengőhangoddal ritmusban villognak az időgép lámpái.

Praktikusnak azért nem nevezhető, hiszen fotózni például nem lehet vele egyszerűen, először a kocsi kerekeit kell félretolni. Az sem elhanyagolható, hogy az amúgy is nagy iPhone 6-ok ettől a toktól még nagyobbra híznak. Ennek ellenére elképesztő darab, és egy igazi fanatikust nem fog visszatartani, hogy kedvenc időgépét felrakja telefonjára.

Reméljük nem hoztunk nagyon Vissza a Jövőbe lázba, hiszen ezt a tokot elég nehéz beszerezni. A Bandai csak japánba postázza az 50 dolláros tokot. Ha mi be szeretnénk rendelni, akkor rá kell azért fizetnünk: ebayen 120 dollárért találtuk meg. Ha olyan tokot szeretnél, ami másnap már a postaládádban van, akkor nézz be esetleg boltunkba, nálunk is van pár kreatív darab (és még be is tudod utána rakni telefonodat a zsebedbe).

Ha van Vissza a Jövőbe rajongó ismerősöd, mutasd meg neki ezt az igazán tuti tokot!

Mi a véleményed, jó lett a Delorean tok? Te hordanád?

 

Forrás: techcrunch


Szólj hozzá